Preverite ponudbo za sezono 2017/18
na gsm: 031/663 235 ali  041/876 632

Zimske šole v naravi

Namenjeno osnovnim šolam. Razgibana zimsko-športna ponudba, bogata kulturna in etnološka dediščina ter biotska pestrost omogoča šolam v okviru 3 ali 5-dnevnih paketov izvedbo različnih športnih in drugih pedagoških programov.

Program: učenje smučanja, smučanje in sankanje na otroškem delu smučišča, pohodi, delavnice za otroke.

Nastanitev: otroci so nastanjeni v udobnih in lepo opremljenih sobah na turističnih kmetijah v okolici Starega vrha (TK Davčen, TK Tavčar, TK Ožbet, TK Podmlačan iz Četene Ravni – skupaj 90 ležišč. Vse turistične kmetije so rangirane z najmanj 3 jabolki.

Izposoja smučarske opreme (smuči, čelade, rokavice …) ni všteta v ceno in se obračuna dodatno. Po predhodnem dogovoru je za vaditelje in spremljevalce mogoča organizacija nočnega smučanja.

* Paketne cene veljajo za najavljene in organizirane skupine nad 40 oseb za koriščenje paketa v enotnem terminu.  Obvezne so predhodne rezervacije na e-pošto: info@starivrh.si ali gsm: 041/876-632.

Prijave, potek in varnost

Zimski športni dan se začne po dogovoru s prihodom na smučišče med 8.00 in 9.00 uro. Prihod je mogoč na parkirišče pri spodnji postaji šestsedežnice (dostop preko Selške doline) ali na parkirišče pri Snežnem parku (dostop preko Poljanske doline). STC Stari vrh po predhodnem dogovoru in doplačilu omogoča vodenje športnega dne s strani vaditeljev smučanja v skupinah po 12 otrok. Športni dan je potrebno prijaviti vsaj 5 dni pred predvidenim prihodom in morebitno odpoved vsaj 2 dni prej. Otroci do 14. leta morajo na smučišču obvezno nositi čelado.


    Vse pravice pridržane 2017 © STC Stari vrh d.o.o.